İstanbul'un En Sevdiğimiz Yeni Nesil Meyhaneleri

mekan.com
4 Mayıs 2018
2 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Alıştığımız geleneksel meyhanelerden sıkılıp yeni arayışlara girdiğimiz şu sıralar canımız işletmeciler işe koyuldu ve yeni nesil meyhane konseptini hayata geçirdiler. Dekorasyonu, menüdeki enfes ve modernize edilmiş lezzetleri ve olmazsa olmaz müzikleriyle baştan aşağı yenilenmiş bir atmosfer yaratan İstanbul'un yeni nesil meyhanelerinden en sevdiklerimizi sizler için yazdık.

Müşkülpesent


Bir İzzet Çapa klasiği olan Müşkülpesent Maçka'da yer alıyor. Hayran kalacağınız dekorasyonu, üzerine şiirler yazılmış servis tabakları, sıcacık ambiyansı ve canlı performanslarıyla sevdiklerinizle birlikte harika bir meyhane deneyimi yaşayabilirsiniz. Mekanın menüsü ise akıllara zarar!


Kaynak: www.instagram.com/muskulpesentlokantasi/

Ahali Teşvikiye


Teşvikiye'de konumlanmış olan mekan mahallenin meze ihtiyacını öyle güzel karşılıyor ki akşam yemeklerini Ahali'den başka yerde yiyemez hale geliyorsunuz. Çünkü oldukça kuvvetli. Dilerseniz hafta sonları da kahvaltıya gelebilirsiniz. ...ve mutfağın başında da USLA'lı Şef Tuğba Yazıcı bulunuyor.


Kaynak: www.instagram.com/ahalitesvikiye/

Duble Meze


Palazzo Donizetti Hotel’in teras katında bulunan Duble Meze, ışıl ışıl Haliç manzarası eşliğinde keyifli anlar yaşamanızı sağlıyor. Yeni nesil modern meyhane konseptini benimsemiş olan Duble Meze’nin mezeleri ağızınızda enfes tatlar bırakacak ve ilerleyen saatlerde çalınan 80’ler müzikleriyle ruhunuz hareketlenecek.

Kaynak: facebook.com/dublemezebar

Mükellef


Arda Türkmen’in ikinci mekanı olan Mükellef, The Haze Otel’in teras katında yer alıyor. Girişindeki devasa büyüklükteki barda favalı enginardan zeytinyağlı elmaya, dana yanaktan tavuk keşkeğe, kuzu gerdandan susamlı levreğe kadar birçok lezzet bulunuyor.

Kaynak: www.instagram.com/mukellef_karakoy/

Veranda Pera


Hem manzarası hem de atmosferiyle büyüleyici bir etkiye sahip olan Veranda Pera, sizlere alışagelmiş meyhane yemeklerinin dışında bir menü sunuyor. 80'lerden başlayıp günümüze uzanan Türkçe pop ve yabancı nostaljik şarkılarla coşacağınız Veranda Pera’nın samimi atmosferini çok seveceksiniz.

Kaynak: ​www.instagram.com/verandapera